伊莉討論區

標題: 34歲鄭有美頻做運動Keep身形 素顏拍《尹食堂》獲讚夠可愛 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2017-5-19 10:52 PM     標題: 34歲鄭有美頻做運動Keep身形 素顏拍《尹食堂》獲讚夠可愛

於人氣韓片《屍殺列車》飾演大肚婆「盛京」一角嘅34歲女星鄭有美,早前孖男星李瑞鎮及兩位資深演員尹汝貞、申久演出韓國金牌導演羅䁐錫製作嘅綜藝節目《尹食堂》,獲觀眾大讚佢夠可愛再次上位。日前鄭有美為雜誌影新相並受訪時,就大談到拍攝《尹食堂》嘅感受。

《尹食堂》係鄭有美首次拍攝嘅綜藝節目,講4位演員去峇里一個小島挑戰開韓國餐廳,鄭有美之前亦多次提到因為前輩尹汝貞先演出,而節目中佢亦好細心幫忙前輩,甚至照顧埋工作人員,好性格同樣獲粉絲欣賞。
鄭有美受訪時表示自己都有撐《尹食堂》場:「我以觀眾嘅身份都睇得好開心,而且拍攝時我一直喺廚房,唔知客人嘅反應、對話,依家睇返覺得好神奇。」鄭有美更喺節目中素顏出鏡:「忙起上嚟真係唔得閒理自己嘅外貌,而且化妝技巧唔係特別好,所以只係簡單畫咗眉毛、塗唇膏就算。」
鄭有美亦提到自己維持身形嘅秘訣:「如果當日有拍攝日程,起身後飲一杯穀物飲品頂肚,拍攝途中就唔會食嘢。而且我會做好多運動,包括瑜伽、PT、健康舞等。」

心得:鄭有美外型健康,樣子不俗,演技也好,相信仍有可為。

[attach]118836870[/attach][attach]118836871[/attach][attach]118836872[/attach][attach]118836875[/attach][attach]118836876[/attach][attach]118836877[/attach][attach]118836878[/attach][attach]118836879[/attach][attach]118836880[/attach][attach]118836881[/attach][attach]118836883[/attach][attach]118836874[/attach]

作者: 22058126    時間: 2017-5-20 12:49 AM

長的蠻漂亮的阿真是期待以後的發展阿
作者: 神乂幻影    時間: 2017-5-22 07:55 PM

在韓國
外表差不多的情況下
內涵決勝負
作者: 黃福元    時間: 2017-6-2 04:35 AM

真可愛,而且很貼心,很照顧老人家
作者: a0802010    時間: 2017-6-2 09:24 AM

作者: bronson38    時間: 2017-6-3 10:12 AM

長的蠻漂亮的阿真是期待以後的發展阿

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www64.eyny.com/) Powered by Discuz!